2013 aasta kümme parimat pokkerimängijat

16.01.2014

Saadame 2013. aasta kümme kõige edukamat mängijat märtsis toimuvatele turniiripokkeri Eesti meistrivõistlustele. Ränkingu võitjat premeerime 300-eurose põhiturniiri piletiga, üheksa järgmist pääsevad aga osalema 50-eurose sisseostuga rahvaturniiril.

 Pokkeriklubi aasta mängijaks tuli valitsev Saaremaa meister Raimo Kaljulaid, kes lõi eelmisel hooajal kaasa 56 võistlusel, võites neist iga seitsmenda.

Kümnest edukamast mängijast neli on pärit Saaremaalt, seejuures kuulusid Kuresaare pokkeriklubi liikmetele esimene ja teine koht. Ülejäänud kuuest mängijast kaks tulid Tallinnast ning Haapsalust, ühe inimesega olid esikümnes aga esindatud Rakvere ja Narva.

Ka alanud hooajal kavatseme parimaid pokkerimängijaid väärikalt tunnustada ning neile lisaauhindu jagada. Sõltumata linnast võib ränkingupunkte teenida kõikides meie kasiinodes ning loomulikult võib lisaks kodulinnale mängida ka mujal.

Punktiarvestus on lihtne. Kõik auhinnarahadesse tulnud mängijad teenivad vastavalt saavutatud tulemusele 8-50 kohapunkti. Need korrutatakse omakorda mängijate arvu ning osalustasu faktoriga, mis jäävad mõlemad vahemikku ühest kolmeni. Täpne tabel punktiarvestus ilmub peagi ka kodulehele.

Nii annab näiteks esikoht 11-eurose osalustasuga kümne mängijaga turniiril 50 punkti. Kui osalejaid oleks aga 50 ning turniiri sisseost 50 eurot, koguneks võidu eest 175 ränkingupunkti. Näiteks Kaljulaid teenis möödunud hooajal 1120 punkti, edastades järgmist koguni 267 punktiga.

2013 aasta rankingu esikümme:

Koht Hüüdnimi Linn
1 Raimps Kuressaare
2 Mets Kuressaare
3 Kaits Rakvere
4 Vladislav Z Narva
5 kaidoku Kuressaare
6 McEnroy Tallinn
7 caligula Tallinn
8 maku2304 Kuressaare
9 Tõnis H Haapsalu
10 Henry E Haapsalu