Tantsutäht Mairold Millert tuli Saaremaa pokkerimeistriks!

11.06.2017

10. juunil Grand Prix Kuressaare kasiinos toimunud iga-aastastel Saaremaa lahtistel meistrivõistlustel krooniti võitjaks tantsutäht Mairold Millert (pildil)!

Viiel laual toimunud ülimenukast pokkeriturniirist võttis osa 63 mängijat, kes tegid lisaks ka 10 re-entryt. Turniir müüdi välja juba nädal enne võistluse algust, kuid läbi hilise registreerimise pääsesid siiski mängu ka teised soovijad. Nii oli tegemist uue osalejate arvu rekordiga Saaremaa pokkeriturniiridel (möödunud aastal oli võistlejaid 56).

Lisaks kohalikele ässadele võtsid Saaremaa meistrivõistlustest osa külalised Tallinnast, Pärnust ning mujalt. Teiste seas olid kohal kõik varasemad Saaremaa meistrid ning ka sellised suured pokkeristaarid nagu Markku Koplimaa, Roland Luik, Villu Metsur, Marius Morel, Priit Hansalu, Laur Sibold jpt.

12 tundi väldanud võistluse lõpetas põnev esikohaduell Mairoldi ning Pärnu pokkeriklubi esindaja Jüri Kruusmanni vahel. Kuigi Mairold alustas heads-up'i selges kaotusseisus, suutis just tema viimaks kõik otsustavad jaotused ära võita ning tänu sellele ka meistriks tulla. "Kaotada polnud midagi, pidin algusest peale suruma," tunnistas Mairold hiljem. Ühtlasi on tegemist esimese korraga, mil Saaremaa meistritiitel No Limit Holdemis Saaremaalt välja rändas.

Mairold on üldsusele tuttav eelkõige meelelahutussaate "Tantsud Tähtedega" võitjana, kuid ka pokkerit on ta mänginud hobikorras juba aastaid ning võistelnud nii paljudel suurematel kui väiksematel turniiril. 2012. aastal tuli Mairold Triobet VIP koosseisus võistkondlikuks Eesti pokkerimeistriks.

Vastavalt 1041 ja 680 eurot teeninud Mairoldile ja Jürile järgnesid Wismari pokkeriklubi veteran Alo Kaste ning 2011. aastal  freerolli Eesti meistriks Villu Metsur.  Ühtekokku jagus auhinnaraha kaheksale parimale, tavapäraselt jagati ka mitmeid üllatusauhindu ning kostitati osalejaid nii tervitusjookide kui snäkkidega.

Saaremaa meistrivõistlused 2017: €50 No Limit Holdem freezeout
1. Mairold Millert - 1041 eurot
2. Jüri Kruusmann - 680 eurot
3. Alo Kaste - 502 eurot
4. Villu Metsur - 354 eurot
5. Andro Reimal - 236 eurot
6. Tauri Jaus - 190 eurot
7. Raiko Murulauk - 151 eurot
8. Andrus Siim - 128 eurot