Esimeseks Ida-Eesti pokkerimeistriks tuli Vladislav Han

18.03.2018

17. märtsil Jõhvis toimunud esimestel Ida-Eesti lahtistel meistrivõistlustel tituleeriti võitjaks Jõhvi pokkerimängija Vladislav Han (pildil).

10 tundi väldanud turniirist võttis osa 25 mängijat, kellest viis kasutas ka re-entry võimalust. Casino Grand Prix pokkerimänedžeri Meelis Jakobsoni sõnul oli mäng ootuspäratult rahulik ning tõeliseks paugutamiseks läks alles turniiri lõpufaasis. "Mängijad nautisid võistlust kõigest hingest ning keegi ei soovinud seetõttu kohe välja kukkuda," pakkus Jakobson. 

Finaallauas algas aga tõeline action ning suured žetoonikuhjad vahetasid omanikke pea iga jaotuse järel. Nii oli näiteks mullimängu ajal selgeks liidriks laupäeval Jõhvis debüteerinud Raigo Grüning, kes suutis küll mulli lõhkemise üle elada, kuid pidi leppima kahjuks vaid kuuenda ehk viimase rahakohaga. Seevastu hiljem turniiri võitjaks tulnud Han oli jällegi mullimängu ajal kindel chiplooser kõigest 6XBB stäkiga. 

Kolme parima sekka jõudsid eranditult muljetavaldava varasema turniiriajalooga mehed. Riskide maandamiseks otsustati sõlmida diil ning jätkata mängu karikale, medalitele ning väikesele rahasummale. Action vältas veel umbes tunni: kokkuvõttes tuli kolmandaks narvakas Andrei Agafontsev, teise koha saavutas aga üheks Ida-Virumaa parimaks pokkerimängijaks peetav Roman Korkin (võitnud lisaks Jõhvi ja Narva turniiridele ka jaanuarikuise Rakvere High-Rolleri).

Niisamuti ei vaja ka tšempioniks tituleeritud Han Ida-Virumaa pokkerikommuunis täiendavat tutvustamist, sest tegemist on aktiivse ning resultatiivse mängijaga. Möödunud aastal tuli Han Grand Prix Jõhvi pokkeriklubi üldränkingu võitjaks ning sai auhinnaks pileti märtsi lõpus algavatele Eesti meistrivõistlustele.   

East Estonian Open Championship 2018: €100 No Limit Holdem re-entry (25 osalejat, 32 sisseostu)

1. Vladislav Han - 773
2. Roman Korkin - 650
3. Andrei Agafontsev - 650
4. Sergei Barlinov - 335
5. Ranno Asper - 225
6. Raigo Grüning - 186