Grand Prix ränkinguliider Dmitri Žatšik on oma konkurentidele keeruline ja ebamugav vastane

22.03.2017

22. märtsi seisuga on 2017. aasta Casino Grand Prix üldränkingu kindel liider 36-aastane Pärnu hobimängija Dmitri Žatšik. Dmitril on olnud tõepoolest väga hea aasta  - ta on osalenud 15 turniiril ning suutnud koguni seitsmel korral kolme parema sekka jõuda. Neist kolm turniiri on lõppenud võidukalt, sealhulgas ka möödunud nädalal toimunud igakuine Grand Prix Super 50.

Kuigi Dmitri alustas netipokkeri mängimist juba 2009. aastal, jõudis ta esimesele live-turniirile alles eelmise aasta veebruaris. "Mulle meeldib No Limit Holdem nii 6-max, 8-max, 9-max kui 10-max laudades. Hetkel on peamiseks eesmärgiks suurendada bankrolli ning mängida suurema sisseostuga turniiridel nii Eestis kui välismaal," rääkis Dmitri. Eelmisel aastal näitas ta end ka rahvusvahelistel suurturniiridel, saades oma senise karjääri suurima hiti 2017. aasta jaanuaris Viinis toimunud MPN Poker Touril.

Kuigi tugevatasemeline põhiturniir ebaõnnestus, võitis Dmitri 228 osalejaga Austria Poker Cupi, mille sisseost oli 150 eurot. Esikoht tõi sisse 50 korda suurema summa ehk koguni 7500 eurot!

"Muidu algas see turniir pahasti, sest esimese kolme tasemega kaotasin 40% oma stäkist. Hiljem õnnestus aga mäele saada ning jõuda finaallauda koos nelja mängijaga, kellega olin ka varem ühes lauas mänginud ning seetõttu nende stiiliga kursis.  Heads-up'is kohtusin mängijaga, kes tahtis mind alguses ebaõnnestunult välja bluffida, lõpuks ei suutnud aga uskuda, et olin risti mastist kümne ja kolmega flopist kaks paari saanud. Ta callis mu üheksatega ära ning nii ma võitjaks tulingi," mäletab Dmitri oma kuldset mängu ning Austriast saadud unustamatut kogemust.

Dmitri on veendunud, et parim koht Pärnus pokkeri mängimiseks on Port Arturi kaubanduskeskuses asuv Grand Prix kasiino. "Olen mängude korraldusega väga rahul - viis pluss nii teenindajatele kui ka diileritele," kõlab mehe kompliment. Kuid kõvasti kiita saab ta ka ise...seda just kaasmängijatelt/konkurentidelt. "Dima on väga keeruline ja ebamugav vastane, keda on raske lugeda. Aasta jooksul on tema mängustiil kogu aeg muutunud ning kahtlemata on tegemist hetke kõige kiiremini areneva mängijaga klubis," tunnustavad klubikaaslased.

Soovime Dmitrile omalt pool edu ning loodame, et tal õnnestub kohalikel ja rahvusvahelistel suurturniiridel ka tulevikus häid tulemusi näidata.

.